Siirry pääsisältöön

Mr Presley in Finland

Elvis Presley is on the road to Kajana City Theatre with his Hippie Girl friend.


- Oh my...whom do my eyes see here! Is it really a Presley in person, are you real...

- Oh sure, me I´m a true Presley, but this other guy here, he´s just a fake.

 
- Aha, but anyway, I´m actually more interested in you and your relation to the Presley family. Well, at least your lady looks like come from the hipppie times, doesn´t she?

- Jeah jeah...

-  But where do you come from then and where are your roots?

-  Well, everybody knows that Elvis served the US army troops in Germany, and they had their leaves there sometimes, didn´t they.

- Is that what your mum has been telling you or how do you know?

- Yes, that´s what mami told me

- But do other members of the family know about your origin, your brothers and sisters etc.?
- Well, they propably always had their doubts.
- So, are you the kind of people who don´t talk about things generally?
- Sure, better not talk.

- Do all members of your family have musical talent or is there any talent?
- Just loudmouths, the whole bunch of them.
- Hmmm..then..how about you? Are you the only one who plays the guitar?
- No. I'm a loudmouth me too. I never played any guitar.

- Well but how about the pelvis, making it roll ?
-  That you will see. You´ll be surprised.

- Now you listen Mr Presley. There´s such an amount of typical American arrogancy in you that I, coming from an Ostrobothnian family, just cannot take and stand!
- So what!
- And rollig your pelvis added to this all....
- Yeah, rolling my pelvis added, you´ll certainly be surprised.

- And then there´s this charming girlfriend of yours...how and where did toy find her?
-  From the backstage.

-  Well, looking at the two of you, and the way you ...how should I say...stare at one another, I feel you could make a real love story.
(laughs)

-  Oh yeas, that´s how the joy of life shows, in laughter And what more, your lady is sending you kisses...-
- Yeah,,, yeah..Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pääsiäissatu pääsiäismunasta

Mitä on pääsiäismunan sisällä?
Tässä on pääsiäismuna, jossa on kolme osaa. Alhaalle Viljami kylvi rairuohon siemeniä, jotka ovat nyt kasvaneet ruohoksi. Ruohikossa on viisi suklaamunaa.

Toisessa kerroksessa on neljä pääsiäistipua, jotka ovat iloisia kevään tulosta. Ne rakastavat elämää. Sydämet lensivätkin paikalle juuri sen vuoksi.

Kolmannessa kerroksessa on Pupu Pulleroinen, joka pitää kiinni piirroksen hiiliviivasta. - Älä putoa, pupu!

Pupu on helppo piirtää, sillä on pää, silmät, silmäripset, Kolmion muotoinen nenä ja viiksikarvat, jotka sojottavat alaspäin. Pupun korvien päät ovat tummat ja se pitää käpälällään kiinni pajunkissoista. Kissat naukuvat kovasti, jonka varmaan kuulet, kun oikein tarkkaan kuuntelet. (Mielikuvitusta tietenkin!).

Noita Nenänen on pukeutunut rikkinäiseen mekkoon, mutta onneksi se on nyt paikattu. Noita istuu luudalla, jolla se ajelee pääsiäisenä sinne, tänne, ylös ja alas peltojen yläpuolella. Luudan nokassa istuu kissa, joka heittelee nokista kahvipannua…

Toinen pääsiäissatu

Pieni pupu
Olipa kerran pieni pupu. Se loikki erään valkoisen talon pihalla, jossa oli paljon mielenkiintoisia toisten eläinten jälkiä. Se katsoi ikkunasta ja näki sisällä valkoisen kissan. Mitä kummaa, kissalla näytti olevan vesivärit ja sivellin ja se piirsi juuri pääsiäissatua pienelle Viljami-pojalle!

Pupu asteli hitaasti ikkunan taakse ja rupesi seuraamaan, kun kissa veteli siveltimellään vesiväripaperille rohkeita vetoja. Paperilla oli pääsiäiseen liittyviä asioita: tipuja, ruohoa, pääsiäismunia, noita, joka lensi luudallaan taivaalla ja aurinko, joka kurkki pilven reunan takaa lämmittäen pajunkissoja. Linnut lauloivat kuvassa niin, että se kuului pikku pupun korviin.

Pääsiäiskokko
Pupu tiesi, että pääsiäiseen kuuluu myös pääsiäiskokko jossain päin Suomea. Sehän ilmestyi kissan piirrokseen kuin taikaiskusta. Taas pupu mietti, mikä liittyy pääsiäiseen. Siihenhän kuuluvat myös narsissit ja krookukset.

Pääsiäisenä syödään mämmiä. Melkein mustaa maltaista valmistettua jälkiruokaa, …

Mikä punainen sieni? Name of this red mushroom?

Eräänä päivänä löytyi punainen sieni kotipihaltani autotallin vierestä. En ollut uskoa silmiäni, mutta siinä se seisoi punaisena kuin rouvan varpaankynnet kesällä. Houkuttelin häntä ottamaan valokuvan harvinaisen värisestä pikku sienenpoikasesta. Talon rouva on juuri päättänyt kurssin Turning opportunities to business, joten häntä kiinnostaa sienten poimiminen, siis yritysidean löytäminen.


My cat eyes found a nice red mushroom near our garage. What is it? Why does it look like my Mum´s toe nails? My Mum has just finished an academic course "Turning opportunities to business", so she is really interested in any kind of possibilities to develop her as an entrepreneur. Like picking up mushrooms!