Juhannuskissan dramaattisia hetkiä - Midsummer Night Cat Memories with some drama

Vaara tuolla Väylässä, vaara koivussa, jonne kiipesin koiran säikyttämänä.

Juhannuskissa draaman pyörteissä 

Juhannuskissana olo on mahtavaa ja dramaattista. Saa paeta puuhun, kun koira ajaa takaa. Saa erään soittamaan hätänumeroon. Saa korkealle puuhun tiedon palokunnan kieltävästä vastauksesta, että mitään katteja ei sentään juhannuksena pelasteta. Saa tulla alas puusta omin voimin.

Ihminen pelastettu Lapissa!

Pelastuslaitokselta lähdettiin ambulanssilla viivana, kun isäntäni tippui yhtenä juhannusaattona Väyhlään, jossa lipui virran vietävänä ja tajuttomana, puoliksi veneensä alla ja, josta hänet pelasti kaksi urhoollista henkilöä, Juuson poika ja Sotkamon poika.

Saa myös paljastaa tuon edellämainitun tarinan tuosta juhannusaaton tapahtumasta, kun rouva meni paniikkiin nähdessään isännän putoavan veneestä kotirannan vuolaana virtaavaan jokeen. Kummallista, että hän pystyi kuitenkin kaappaamaan pöydältä kameran ja askeltamaan kiireesti rantaan. Kuvattavaa ilmestyi kuin tyhjästä paikalle, hengenpelastajia, ambulanssihenkilökuntaa ja juhannusaattoa viettävää Rundgrenin sukua.

Pelastettu tuijotti hölmistyneenä pelastajiaan Kallioniemen kalliolla. Olisinpa ollut näkemässä, koska valokuvat eivät koko näytelmää tallentaneet. Voi pikku-Tommi parkaa, joka näki isänsä veneestä valumisen, eikä voinut tehdä mitään auttaakseen. Vaikka Tommi on nyt kalamies, hän ei koskaan unohda isänsä pelastajia, jotka eivät hakemuksestamme huolimatta saaneet hengenpelastusmitalia. Olisiko syynä ollut se, että toinen miehistä työskentelee Tornion palolaitoksella tai mikä se nyt nimeltään onkin?

Jussi pelastaa minut puusta

Kerron nyt ihan lyhyesti toisesta, läheltäpiti-tarinasta, viime juhannusaatolta, kun Mimmi-koira ajoi minut puuhun ja monen yrittäjän jälkeen vasta Jussi haki minut alas kauhakuormaajan kauhaan pystytettyjä terästikkaita pitkin.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mikä punainen sieni? Name of this red mushroom?

Pääsiäissatu pääsiäismunasta

Joulusatu