Vanha pois, uutta tilalle!

Vanhan kissan vanhat vaatteet kierrätykseen, vanhan kissan vanhat kengät roskiin ja vanhan kissan luutuneet ajatukset tuuletukseen! Ja talo remonttiin! Tuloksen pitäisi olla herkullinen.


Uusi kakku on parempi kuin pussillinen vanhoja kakkuja

Resepti:

  • Otetaan yksi nuori, ihana nainen suunnittelemaan remonttia paperilla residenssiimme, ja annetaan hänen kirjoittaa yksityiskohtainen valmistusohje elämään, ei, kun vanhan kodin uudistamiseen. 
  • Sekoitetaan hänen päänsä vanhoilla höpötyksillä tarpeellisista tavaroista, joita ei voi heittää pois. Hän "ymmärtää" vanhojen sanomalehtien säilytysfilosofian, vanhojen aikojen muistoksi. For old time´s sake!
  • Sekoittaminen ei kuitenkaan onnistu, joten käytetään eri taktiikkaa: annetaan hänen kirjoittaa suunnitelma paperille kaikessa rauhassa, mutta varataan auton takakontti aarteiden säilyttämiseen. 
  • Harmillista, kuinka suunnitelman teksti on pientä, en saa siitä selvää! Se voi vielä pelastaa vanhan kissan karvoineen ja häntineen, kun ohjetekstiä ei näe.
  • Vetäydytään tietokoneen ääreen hengähtämään muutoksen välttämättömyyden edessä ja kirjoittamaan eräs juttu sillä aikaa, kun komitea pohtii remontin ajastamista seuraaville vuosikymmenille. Komitean mielestä talon isäntäväki ei kuitenkaan saa mitään aikaiseksi remontin osalta, koska vastaavasta toiminnasta ei ole minkäänlaista näyttöä kertynyt noin kolmenkymmenen vuoden aikana. 
  • Katsotaan televisiosta Kreikan konkurssia ja esimerkkiä todellisesta elämästä ja keskustellaan monipolvisesti ja äänekkäästi korosta ja tietokoneohjelmien määrästä maan eri organisaatioissa. 
  • Sekoitetaan kuivat ainekset kulhossa, lisätään munat ja voi vähitellen liruttaen. Kuohkeus pysyy, jos pysyy. 
Paist. 200C asteessa 45 min. alimmalla ritilällä.Kommentit

Suositut tekstit