Työhuoneen elämä myllerryksessä

Hello there! Can you see me in a messy study room?

Nyt sillä on jotain katastrofia menossa, kun se rupesi tekemään töitä, nimittäin penkomaan työhuonettaan. Huone on ollut lähes sinetöity, enkä ole päässyt nuuskimaan sen kätköjä. Hiirillä on aina paremmat fyysiset ominaisuudet pujahtaa, tunkeutua, kiemurrella, ojentautua, liikkua, paeta tai työntyä sellaisiin paikkoihin, joista se löytää syötävää tai nakerrettavaa. Ei meillä nyt kuitenkaan ole hiiren hiirtä sisätiloissa, enkä kissana pääse joka rakoon.

Is there a catastrophy in my mum´s life since she is working, tidying her study? The room was nearly sealed for me at least. It would have been possible for mice, because they can crawl etc...I forgot the English words what they can do. Anyway we do not have mice.

Rouvan työhuone on "villakoirien", aaveiden, tuntemattomien tapahtumien ja muistojen valtakunta. Piirustuksia, kirjahyllyjä ilman kirjoja, tekoruusuja, peltirasioita, kyniä, kumeja, papereita, siis älyttömästi papereita! Vanhoja opetusmateriaaleja, kirjoja, tusseja, kuivuneita pullotusseja, vesivärirasioita, kehystettyjä ja kehystämättömiä akvarelleja. Erilajista pölyä. Ikuista tai uudempaa ja siltä väliltä. Pahinta pölyä on eilinen, jota on vaikein päästä pakoon.

Valkoinen Lumileopardi on teljettynä saunaosastolle huutamisen vuoksi. Sitä ei oteta edes lukuun työhuoneen inventoinnissa. Se on täysin ulkopuolinen ja hyvin mitätön.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mikä punainen sieni? Name of this red mushroom?

Pääsiäissatu pääsiäismunasta

Joulusatu