Siirry pääsisältöön

Kauhea lumileopardi käyttäytyy röyhkeästi

- Katso nyt, miten kaunis olen! Punakoivun valkoinen runko jää toiseksi viehättävyydessä. Look at me! What a beauty!

Tulokaskissa, valkoinen lumileopardi, on aivan kauhea. Siltä ei saa yön, päivän rauhaa. Se leikkii, kulkee joka huoneessa, sotkee pesuhuoneen lattian käydessään "vessassa." Se päästetään ulos, mutta se juoksuttaa meitä talon ympäri muka karatakseen. Tätä hullunmyllyä ei kestä kukaan, kissakaan.

This new cat! She is just an awful creature, a Snow Leopard! You cannot sleep at night, sit down in the day time. It is running, playing, messing around at the whole residence of the Rundgren´s. I cannot stand it.

Pian tulee lähtö, valkoiselle karvaturkille! Se viedään eläinlääkärille kastroitavaksi. Rauhoittuu koko residenssi. Tätä koskevia suunnitelmia ei tehdä kovin pitkäksi ajaksi, olenhan sentään vielä kissaisäntä tässä talossa.

Soon, next week already they take it to the animal doctor´s and will do something. I do not mention it here, since it is a bit discrete.

I am afraid, that this White Danger is so lovable, that I will be substituted by It.

Pelkään pahoin, että Valkoinen Vaara on niin viehättävä, että se korvaa minut.

Minua ollaan käyttämässä eläinlääkärillä hampaidenpoiston merkeissä. Onneksi tuokin käynti on muisto vain, mutta Lumileopardia odottaa käynti siellä lähitulevaisuudessa. Taking off my bad teeth.


- Rundgren´s Cat, se aito ja alkuperäinen, paras, rakkain

P.S. Isäntä tuli juuri kotiin ja ihastelee niin perusteellisen lämpimästi Lumenvalkoista. Ärsyttää.

P.S. Daddy comes just home and speaks to THAT so friendly and loving. That makes me FURIOUS!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pääsiäissatu pääsiäismunasta

Mitä on pääsiäismunan sisällä?
Tässä on pääsiäismuna, jossa on kolme osaa. Alhaalle Viljami kylvi rairuohon siemeniä, jotka ovat nyt kasvaneet ruohoksi. Ruohikossa on viisi suklaamunaa.

Toisessa kerroksessa on neljä pääsiäistipua, jotka ovat iloisia kevään tulosta. Ne rakastavat elämää. Sydämet lensivätkin paikalle juuri sen vuoksi.

Kolmannessa kerroksessa on Pupu Pulleroinen, joka pitää kiinni piirroksen hiiliviivasta. - Älä putoa, pupu!

Pupu on helppo piirtää, sillä on pää, silmät, silmäripset, Kolmion muotoinen nenä ja viiksikarvat, jotka sojottavat alaspäin. Pupun korvien päät ovat tummat ja se pitää käpälällään kiinni pajunkissoista. Kissat naukuvat kovasti, jonka varmaan kuulet, kun oikein tarkkaan kuuntelet. (Mielikuvitusta tietenkin!).

Noita Nenänen on pukeutunut rikkinäiseen mekkoon, mutta onneksi se on nyt paikattu. Noita istuu luudalla, jolla se ajelee pääsiäisenä sinne, tänne, ylös ja alas peltojen yläpuolella. Luudan nokassa istuu kissa, joka heittelee nokista kahvipannua…

Toinen pääsiäissatu

Pieni pupu
Olipa kerran pieni pupu. Se loikki erään valkoisen talon pihalla, jossa oli paljon mielenkiintoisia toisten eläinten jälkiä. Se katsoi ikkunasta ja näki sisällä valkoisen kissan. Mitä kummaa, kissalla näytti olevan vesivärit ja sivellin ja se piirsi juuri pääsiäissatua pienelle Viljami-pojalle!

Pupu asteli hitaasti ikkunan taakse ja rupesi seuraamaan, kun kissa veteli siveltimellään vesiväripaperille rohkeita vetoja. Paperilla oli pääsiäiseen liittyviä asioita: tipuja, ruohoa, pääsiäismunia, noita, joka lensi luudallaan taivaalla ja aurinko, joka kurkki pilven reunan takaa lämmittäen pajunkissoja. Linnut lauloivat kuvassa niin, että se kuului pikku pupun korviin.

Pääsiäiskokko
Pupu tiesi, että pääsiäiseen kuuluu myös pääsiäiskokko jossain päin Suomea. Sehän ilmestyi kissan piirrokseen kuin taikaiskusta. Taas pupu mietti, mikä liittyy pääsiäiseen. Siihenhän kuuluvat myös narsissit ja krookukset.

Pääsiäisenä syödään mämmiä. Melkein mustaa maltaista valmistettua jälkiruokaa, …

Mikä punainen sieni? Name of this red mushroom?

Eräänä päivänä löytyi punainen sieni kotipihaltani autotallin vierestä. En ollut uskoa silmiäni, mutta siinä se seisoi punaisena kuin rouvan varpaankynnet kesällä. Houkuttelin häntä ottamaan valokuvan harvinaisen värisestä pikku sienenpoikasesta. Talon rouva on juuri päättänyt kurssin Turning opportunities to business, joten häntä kiinnostaa sienten poimiminen, siis yritysidean löytäminen.


My cat eyes found a nice red mushroom near our garage. What is it? Why does it look like my Mum´s toe nails? My Mum has just finished an academic course "Turning opportunities to business", so she is really interested in any kind of possibilities to develop her as an entrepreneur. Like picking up mushrooms!