Lumi - a found cat


Makaan "iskän" sylissä. Olen vielä surullinen ja itken emoni luo. Let her tell about herself:

- I got lost and didn´t find home any more. So here I am, in the home of Rundgren. It is going a lively social media happening about my situation. I shorly tell about it.

- There were two lovely cats, who brought me first to their home and then here. There is my favorite newspaper Kaleva, which took my story, well Mrs Rundgren sent it and told a tragic story.

- This morning I suddenly realized that my guardian angel cat was looking at me.

- I am beeing filmed by the staff.
 - Here is another link of me.

- There is also an Adobe Voice Film about me. Do you want to see it? Send me a comment!
- I should do the voting formula with Google Forms.

Muutamalla sanalla suomeksi kerron, että olen eksynyt kissa, valkoinen ja pentu vielä. Talon rouva laittoi kuvani sanomalehti Kalevan Lukijakuviin ja siitäkös sosiaalinen media innostui. Kuvaani on jaettu jo reilusti parin tuhannen verran. Odotan vain ihanaa jälleennäkemistä mamini kanssa.

Kommenteissa annetaan ohjeita eläinlääkäriin viemisestä, löytöeläinkotiin soittamisesta ja nimeni laittamisesta Karkurit.fi -sivustolle. Hiirenpyyntiäkin käsitellään ja sitä, että kissat ovat tuhonneet lukuisia eläinlajeja maapallolta. Rundgrenin kissa pyydystää kaikki huonokuntoisimmat ja loukkaantuneet linnut Santamäen pelloilta. Saattaa siinä kyllä sen kynsiin tarttua aivan elinkelpoisetkin yksilöt. Se nyt vain on elämänkulkuun kuuluvaa tragediaa.


Kommentit

Suositut tekstit