Jääkiekkovarustevuori autotallissa

I was just feeling happily the smell of ice hockey. 

                                                                                                                                                               
Katsoin vierestä, miten somasti urheiluvälineet ovat autotallissamme, joka on tehty lähinnä autoa varten, mutta on pääasiassa velipoikien urheiluvarusteiden telakka, kaatopaikka tai loppusijoituspaikka.
Isäntäväki kokosi inventaariota varten luistimia, pelihousuja, olkasuojia, polvisuojia, m-suojia, säärystimiä, alusasuja, pelipaitoja, pelikasseja, jääkiekkoja, mailoja, teippejä, pelisukkia, jalkapalloja, jalkapallokenkiä, säärystimiä, harjoituspalloja, koripalloja, potkupalloja, tennispalloja, golfmailoja, lapoja, teippejä, peliohjelmia, kyynärsuojia ja ehkä jotain muuta pientä urheiluun liittyvää tavaraa.

Tarkoituksena on laskea kaikki ja lajitella nätisti aihepiireihin, koska mistään niin rakkaista tavaroista ei voi luopua. Muistojen haju leijaili yllämme. Iskä muistutti valokuvan ottamisen tärkeydestä ja jäätelöauton korvamatomusiikki kertoi menneisyydestä, kun auto on pitkän tauon jälkeen taas kulkemassa Santamäessä.

My mum and dad were counting my brothers´s sports equipment, tens maybe hundreds of ice hockey things, footballs, soccer shoes, skates etc.

There will be a good collection of of sports things which nobody wants to throw away. I will be the last, because I love my brothers and their sports of many kinds.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pääsiäissatu pääsiäismunasta

Mikä punainen sieni? Name of this red mushroom?