Kevät tulee, ei voi estää


Vielä on lunta. Meillä pörrää naapurin kissa. Pysyisi poissa seitsemän henkeni tieltä! Muutenkin toivoisin nuoremman väen osoittamaa kunnioitusta seniorikansalaisia kohtaan.

There is still snow outside. Neighbour´s cat comes around. He should keep away from my seven lives! By the way, I´d like to have some respect as a senior citizen.

En voi estää lumen sulamista, en voi estää muuttolintujen saapumista, enkä voi estää naapurin kultaturkkista kissaa tunkeutumasta residenssiimme, kun isäntäni on niin ihastunut siihen. Minä huudan, karjun ja raavin sitä, mutta kissa ei ole millänsäkään. Tulee vain paksuilla tassuillaan meille, levittää karvaisen käärönsä lämpimälle lattialle, josta se vetämällä vedetään ulos kevätilmaan.

I cannot stop the melting of snow, I cannot stop the birds coming back and I cannot stop the neighbor´s cat coming inside our residence, since my Master has a crush on him. I shout and fight with it, but it doesn´t care. It still comes with its thick feet to us, lays himself on our floor and has to be drawn out to the spring weather.

Pitäisin kiinni talven maailmasta, jos siinä olisi rivat. Mutta en voi, en kykene estämään ajan kulua.

I´s like to hold on the winter. But I cannot, I cannot stop the time to go on.

Pelkään, että aika loppuu kesken. I am afraid it will end too soon.

Kommentit

Suositut tekstit