Siirry pääsisältöön

Suorat sanat sinulle ystävänpäivänä!

- Valmiina hyökkäykseen, sanoo tämä kiltti kissa!

Ruokailutavat paljastavat 

Olen suorapuheinen, joten älä loukkaannu.

Minusta sinä olet ensinnäkin liian lihava, koska syöt liikaa kuivamuonaa, hiiriä, myyriä, pikkulintuja ja catcat ja kiskis ja vinksvonks-raksuja. Liikalihavuus yhdistettynä liikkumattomuuteesi lyhentää elinikääsi, joten emme voi olla ystäviä niin kauan kuin muuten voisimme.

Taidat litkiä maitoa joskus ihan turhaan. Kotikaljan pitäisi riittää. Olet muistanut kyllä ottaa d-vitamiinitabletin, jossa on kalsiumia. Read further in English!


Straight forward words for you on Valentine´s Day 2014

I speak what I think. Listen, please and don´t get affended. I think you are too fat, because you eat too many mice, birds, Lazyfood and Kit Kat sereals. If you weigh too much and do not move at all you get a shorter life. That´s why we cannot be friends as long I wish we were.

You drink too much milk. It should be enough to drink just water. You take a D-vitamin pill every day, so that´s all right then.


Työskentely sujuu miten sattuu

Sitten olet liian laiska. Minne onkaan kadonnut äitisi antama esimerkki työteosta? Oletko unohtanut, miten paljon sota-aikana ja sen jälkeen kissat pyydystivät hiiriä? Tiedätkö, että elintasosi riippuu siitä, miten paljon sinua edeltävät sukupolvet ovat hyväksesi tehneet? Voisit antaa oman panoksesi yhteiskunnalle ja nauttia elämästä vasta ahkeroinnin jälkeen. Illalla voi olla vähän kevyempää ja sunnuntaisin lepopäivän viettoa.

Your working 

You are too lazy. Where has gone the example of your mother´s way of working? Did you forgot, how much the cats cought mice during the Second World War? Do you know that your own standard of living depends on how much the former generations have worked? You could give your own share to the society and enjoy of life only after work. On Sundays and in the evenings you could be lazier.

Älykäs googlaa, jos ei tiedä

Tyhmyys vaivaa sinua joskus niin paljon, että en haluaisi viettää seurassasi yhtään aikaa, jos ei olisi pakko. Onneksi sinut pelastaa monelta tukalalta tilanteelta googlaamisen taito, "How to" -kysymys. Käyttäisit enemmän järkeäsi, jonka Luoja sinulle on suonut, ettei aina tarvitsisi neuvoa.

Jo aamulla heräät väärällä jalalla, etkä pääse käyntiin ilman kahvia.

Tiedän aina, mitä ajattelet, eikä se ole mitään mukavaa seurattavaa. Et ole ollenkaan niin hyvä ystävä kuin tilastojen mukaan ystävän määritteeseen kuuluu. Melkein voisi todeta, että olet pikemminkin kunnon vihollinen.

Intelligence and You

You are just so silly some times, that I would not want to spend any time with you. I am lucky if you can find things in Google and know the How To. Why you don´t use your own brain which the Creator gave to you?

You wake up angry and wait for the coffee fingers crossed.

I always know what you think and that is not nice. You are not at all that kind of a person whom one can call a friend. Statistically speaking of a true friendship. You are a proper enemy.

Ystävyys ottaa voimille

Kuinka monta ystävyyden koetusta oletkaan minulle tarjonnut, kun olet aina myöhässä ja usein huonolla tuulella, vaikka viiksikarvasikaan ei värähdä. Saatat näyttää hyväntuuliselta ja kulkea häntä heiluen, mutta pinnan alla kuohuu harmituksen meri. Älä viitsi teeskennellä. Se vie voimia meiltä molemmilta.

Voisit pikkuisen miettiä.

Is your friendship a burden?

How many times you have tested me? You are late very often and then you are angry, too. You might look calm, but under the surface there is a storm. Do not behave yourself as a fake. Be honest.
You must start to think.

Lupaukset ja ystävyys

Eräässä asiassa olet todella petollinen. Lupaat aina siivota jälkesi, heittää vanhat vaatteesi vesilätäkköön, ottaa kiinni villakoirat, imuroida patjasi edes kerran elämässä, tiskata tiskit ruokailun jälkeen, lopettaa ruoan heittämisen roskapussiin, lakata ostamasta roinaa nurkat täyteen, lahjoittaa hyväntekeväisyyteen, antaa lahjat ajoissa, kiittää muistamisista, säästää pennuillesi ja pitää lupauksesi. 

Valitettavasti rikot lupauksiasi luvattoman usein. Kävelen kuitenkin rinnallasi, koska minä olen ystäväsi.

Promises, friendship and love

In one special case you are really decieving. You always promise me that you collect your things, make your home tidy without too many things, you want to do the dishes, but don´t do. You promised to stop wasting food, to donate to the poor of the world, give the gifts in time, send greetings in time put some money for your children and keep your promises.

Unfortunately you seldom keep your promises. I still care for you and walk aside until the end of the world. That´s why I love - me!

- Rundgren´s Cat


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pääsiäissatu pääsiäismunasta

Mitä on pääsiäismunan sisällä?
Tässä on pääsiäismuna, jossa on kolme osaa. Alhaalle Viljami kylvi rairuohon siemeniä, jotka ovat nyt kasvaneet ruohoksi. Ruohikossa on viisi suklaamunaa.

Toisessa kerroksessa on neljä pääsiäistipua, jotka ovat iloisia kevään tulosta. Ne rakastavat elämää. Sydämet lensivätkin paikalle juuri sen vuoksi.

Kolmannessa kerroksessa on Pupu Pulleroinen, joka pitää kiinni piirroksen hiiliviivasta. - Älä putoa, pupu!

Pupu on helppo piirtää, sillä on pää, silmät, silmäripset, Kolmion muotoinen nenä ja viiksikarvat, jotka sojottavat alaspäin. Pupun korvien päät ovat tummat ja se pitää käpälällään kiinni pajunkissoista. Kissat naukuvat kovasti, jonka varmaan kuulet, kun oikein tarkkaan kuuntelet. (Mielikuvitusta tietenkin!).

Noita Nenänen on pukeutunut rikkinäiseen mekkoon, mutta onneksi se on nyt paikattu. Noita istuu luudalla, jolla se ajelee pääsiäisenä sinne, tänne, ylös ja alas peltojen yläpuolella. Luudan nokassa istuu kissa, joka heittelee nokista kahvipannua…

Toinen pääsiäissatu

Pieni pupu
Olipa kerran pieni pupu. Se loikki erään valkoisen talon pihalla, jossa oli paljon mielenkiintoisia toisten eläinten jälkiä. Se katsoi ikkunasta ja näki sisällä valkoisen kissan. Mitä kummaa, kissalla näytti olevan vesivärit ja sivellin ja se piirsi juuri pääsiäissatua pienelle Viljami-pojalle!

Pupu asteli hitaasti ikkunan taakse ja rupesi seuraamaan, kun kissa veteli siveltimellään vesiväripaperille rohkeita vetoja. Paperilla oli pääsiäiseen liittyviä asioita: tipuja, ruohoa, pääsiäismunia, noita, joka lensi luudallaan taivaalla ja aurinko, joka kurkki pilven reunan takaa lämmittäen pajunkissoja. Linnut lauloivat kuvassa niin, että se kuului pikku pupun korviin.

Pääsiäiskokko
Pupu tiesi, että pääsiäiseen kuuluu myös pääsiäiskokko jossain päin Suomea. Sehän ilmestyi kissan piirrokseen kuin taikaiskusta. Taas pupu mietti, mikä liittyy pääsiäiseen. Siihenhän kuuluvat myös narsissit ja krookukset.

Pääsiäisenä syödään mämmiä. Melkein mustaa maltaista valmistettua jälkiruokaa, …

Mikä punainen sieni? Name of this red mushroom?

Eräänä päivänä löytyi punainen sieni kotipihaltani autotallin vierestä. En ollut uskoa silmiäni, mutta siinä se seisoi punaisena kuin rouvan varpaankynnet kesällä. Houkuttelin häntä ottamaan valokuvan harvinaisen värisestä pikku sienenpoikasesta. Talon rouva on juuri päättänyt kurssin Turning opportunities to business, joten häntä kiinnostaa sienten poimiminen, siis yritysidean löytäminen.


My cat eyes found a nice red mushroom near our garage. What is it? Why does it look like my Mum´s toe nails? My Mum has just finished an academic course "Turning opportunities to business", so she is really interested in any kind of possibilities to develop her as an entrepreneur. Like picking up mushrooms!