Toiset makaavat uimarannalla, Other people are just lazy

Meikä on puhdas.
En koskaan ole pitänyt lorvailusta, en edelleenkään. Jokaisen on tehtävä työtä leipänsä eteen, vaikka se ei aina maistuisikaan. Pyydystä sinäkin vain omat hiiresi, ei sinulle soskun luukulta tulla paisteja antamaan.

I have never liked just beeing. Everybody has to work for a living, even if it isn´t nice. You have to catch your own mice, because they do not give you mouse steaks at the social authorities.

Lapsuudessani oli aina paljon kaikenlaisia harrastuksia kuten esimerkiksi uiminen Lappajärvessä, tulivuorijärveksikin kutsutussa järvessä Etelä-Pohjanmaalla. Sittemmin järvestä tuli meteoriittijärvi, mutta nimi ei merkitse minulle mitään erikoista, koska asiat on aina tärkeämpiä.

In my childhood I always had so many interests like swimming in The Lake Lappajärvi, The Vulcano Lake or The Meteorite Lake of Lappajärvi, Finland, Europe.

Ennen kuin lähdin maailmalle leipääni tienaamaan, sain viettää huoletonta aikaa hiekkarannalla uiden niin paljon, että hampaat kalisivat suussani. Kerron joskus myöhemmin yhden hammasjutun. Onneksi isoäiti toi hiiripaistivoileipiä rantaan esiliinan taskussa ja johdatti minut ystävällisesti toruen kotiin ohi punapilkkuisten ahomansikkakasvustojen.

Before I left for the world to make my living I had a most wonderful life of swimming by the beach of sand. Many times my teeth were making noise (!) because I felt so cold. My grandmama came to control me having mice sandwitches with her. That was my childhood. I still love it.

I love my brother Jussi and my "father" even if they put some cat schampoo into my eyes of glaucoma.

Palasin lapsuuteen, kun tunsin Jussin ja iskän kädet ympärilläni, kun he miehissä kylvettivät minua. Kyllä minä rakastan niin kovasti heitä, vaikka meinasi itku tulla, kun kaihisilmiini meni kissanpesuainetta.


Jussi pyyhkii minut kuivaksi. Love!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mikä punainen sieni? Name of this red mushroom?

Pääsiäissatu pääsiäismunasta

Joulusatu