Juhannuslohi Tornionjoesta

Juhannuslohi on haavissa, joten yöttömän yön juhla voi jatkua maukkaasti.


  Hups!Liian iso kerralla syötäväksi, sanoo tämä kissa. 14,2 kiloa. Jos olisin leijona tai liikeri, söisin tuon sukkelasti. Oh! Too big to eaten at once, says this cat. 14,2 kg. If I were a lion or a tiger, it would be easy to solve that eating problem.

  Isäntäni sai lohen juhannusaattona Tornionjoesta, Kolarin Kallioniemestä. Oli poka väsynyt samoin kuin fisukin. Minä tukeudun ravinnonhankinnassani nykyisin Rundgrenin Kuljetusliikkeen palveluihin ja paloihin hyytelössä. Kastikkeessa lohipalat eivät ole niin maukkaita.

My master got that enormous salmon from the river of border between Finland and Sweden. It is called Tornionjoki, Torneälv. I eat nowadays fish and chips, no fish and meat bits in jelly.

 http://www.flickr.com/photos/51354945@N02/sets/72157630288082268/

  Vaihtelen tai isäntäväkeni vaihtelee lihalajeja. Kuulen hyvin, kun pussi repäistään auki ja vastustamaton ruoan tuoksu leijailee sieraimiini. Jos jollain on hyvä palvelu, niin minulla. Olen joutunut siirtymään diabetespiikille, koska verensokerini on niin korkealla. Minulle annetaan insuliinia aamuin illoin niskanahkaan. Kalaruokahan olisi kyllä poikaa sen sisältämän oikeanlaisen rasvan takia, joten kupissani saattaa olla lohta.

I am a diabetic. That´s sad. I get insulin twice everyday. I live a life as it comes. 

Nau!

Kommentit

Suositut tekstit